*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

onsdag 15 juni 2011

Tävling #2

Redan innan den första tävlingen är slut på Vandringsman ger vi nu våra läsare möjligheten att delta i nästa möjlighet att få något extra i vardagen.  Utlottning av skavsårsplåster. 

Nu när jag gick på Roslagsleden förra helgen så tog mina fötter en del stryk, det var nya kängor och lite tyngre packning under två dagar. Resultatet blev ett skavsår på varje fot väl hemma på söndagen. Men redan under vandringen valde jag att sätta på skavsårsplåster, och jag använder mig av märket Compeed. Och eftersom jag använder deras produkter så tycker jag att mina vänner och läsare ska få prova på den.

När jag tänkt lite så vände jag mig till Compeed och frågade efter gratisprover. Jag kan nu dela ut testprodukter till fem av mina läsare.

1. Skriv att du vill ha gratis prover. Där ska du också berätta om en situation då du brukar få skavsår, när du vill undvika få det eller om du redan använt Compeeds produkt och hur det fungerat osv. Det är lite öppet val, använd din egen erfarenhet och kreativitet - skriv.


2. Om jag inte känner dig så måste du också e-posta ditt namn och postadress till mig. Mailadressen hittar du på denna sida. Det är de fem som först skriver något genomtänkt som kommentar till detta inlägg som får prover hemskickade. Gäller endast inom Sverige!!

Compeed har en hel serie av produkter i olika storlekar. Nu skickade de bara prover i en storlek, men delta och pröva.

Glöm inte att delta i den första tävlingen, den fortgår fortfarande och där kan du vinna ett presentkort på 150kr.

4 kommentarer:

 1. Jag brukar faktiskt aldrig få skavsår när jag (fjäll)vandrar. Hemligheten är att ha bra skor eller stövlar och se till att inte bli blöt/fuktig om fötterna. Men på sommaren när ballerinaskorna åker fram - då brukar skavsåren komma smygande. Jodå, ballerinaskor är söta men de är också ena riktiga fotdödare. Så skavsårsplåster skulle nog inte sitta fel!

  SvaraRadera
 2. Å, jag skulle bli jättetacksam för prover av Compeed plåster för jag har ständigt problem med skoskav trots att jag alltid köper dyra kvalitetskor. Jag anser att skor är bland det viktigaste vi har, utan dom skulle vi inte kunna gå.Har man som jag problem med skavsår så måste jag köpa mig dyrare skor även om jag inte har råd. Hittade inte din mail-adress men jag är lite vimsemaja så jag skriver detta på din blogg som jag just har hittat via inredningsbloggar. Roligt! Vi har gemensamt att älska växter, naturen och hämta kraften därifrån. Jag är däremot ingen vandrare!

  nettan.klar@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Har redan skickat ett brev till Anna med prov, och kommer att lägga nästa brev på postlådan på tisdag.

  Det finns möjlighet för andra att också be om prov, bara att skriva en kommentar.

  SvaraRadera
 4. Inga skavsår. Hemligheten(?) stavas dubbla strumpor. Jag använder nylon innerst och ull. Bonus när man rastar och vill lufta tårna: vifta med nylonet el sätt upp på en gren så känns de torra när det är dags att fortsätta.
  Hälsningar Rose-Marie

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...