*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 30 oktober 2014

Luminox och Wenger, 25% rabatt

Ett litet tips till mina läsare. Om ni har följt min blogg så vet ni att jag gillar klockor, och nu så har Addnature 25% rabatt på Luminox och Wenger. Så mitt tips är att slå till. 

Redan i min Julkalender 2013 skrev jag i "luckan" 16 December om att Luminox har en del modeller som jag verkligen gillar. Och nu ser jag till min glädje att Addnature har 25% i en kampanj på en av de klockor som lockar mig. Frågan är om det är värt ca 3,900kr?


Är det någon av dessa klockor som lockar dig? Eller har du andra favoriter? Skriv gärna en kommentar om vad du skulle vilja ha. Dags att börja tänka till; så att Tomten kan komma med rätt present.

2 kommentarer:

  1. För egen del kör jag med "asiatiska marknadsklockor" och fördelen med det är att man kan ha ett antal att byta med bara för att det är kul.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En bra strategi ibland. Själv har jag en dragning till att ha färre (och "finare") saker och använda dem desto mer. Fast jag köper också ibland många saker, som jag kanske inte använder så ofta.

      Radera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...