*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

lördag 23 april 2011

Säljer på Tradera

Det är vår och dags att rensa lite hemma. Och att kasta saker känns inte så bra, jag lämnade ner min stereo till återanvändningen i huset jag bor. Hoppas att någon tar den, annars blir den elskrot. Men det finns också ett antal prylar för friluftslivet som jag vill sälja. 

I skrivande stund så har jag flera annonser på Tradera. Jag säljer ett par kängor, en flytväst och en flytoverall. I kväll ska jag också försöka hinna få upp en auktion på en ryggsäck (70L).

Det handlar inte om att göra stora pengar, vill bara inte kasta bort sakerna. Så titta gärna in på Tradera; mina auktioner hittar du här!!

Har också en liten studsmatta till försäljning, den kommer också upp nu under helgen. Bara att spana in och lägga ett bud.

4 kommentarer:

 1. Det är lätt hänt att man samlar på sig mer än man behöver i dessa konsumtionens tidevarv.... Men att rensa är skönt! :) Tyvärr också ganska ansträngande, så jag har en hel del kvar att ta tag i till loppmarknaden! (http://hemmaihogalid.blogspot.com/2011/04/kom-och-fynda-pa-loppis-i.html) Hur går det med Tradera-försäljningarna? Min plan är att lägga ut en del större grejer ur förråden på Blocket eller Tradera i samband med loppisen. Och det som inte blir sålt lämnar jag nog in till Myrorna el.dyl.

  SvaraRadera
 2. Sålde nyligen mina Vandringskängor. Har fått förfrågningar på Flytoverallen och Ryggsäcken.

  Tänkte först bara sälja med avhämtning, men skickade kängorna med Schenker efter att köparen frågade innan han la budet. Även overallen har jag lyckats att packa ner i en kartong som jag hittade återvinningen av kartonger. Men ryggsäcken är för stor, den måste avhämtas.

  Måste säga att Schenkers system där man registrerar, betalar och printar ut fraktsedel från deras hemsida är väldigt praktiskt. För att sedan ta allt till ett ombud som tar hand om paketet. Och det är relativt billigt också!! Imponerad - och jag jobbar ju i branschen.

  SvaraRadera
 3. Hihi Du gillar konkurrenten? :P

  SvaraRadera
 4. Svaret är "ja". Schenker har en mycket bättre uppbyggd organisation för paket mellan, till och från privata kunder. Mitt företag inriktar sig mer på B2B. :-)

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...