*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

söndag 18 september 2016

Utlottning: Riktiga Vykort, PostNord

Har du provat appen Riktiga Vykort från PostNord? Denna fina tjänst gör det möjligt att från din mobiltelefon skapa ditt personliga vykort oavsett var i Världen du är, med färdiga mallar eller egna fotografier. Nu har du möjligheten att vinna prova-på-koder. 

Själv har jag använt appen Riktiga Vykort från PostNord sedan 2014, det är ett smart och snabbt sätt att dela med sig av sina upplevelser till familj och vänner. Oavsett om jag är i Sverige eller utomlands skapar jag kvickt ett digitalt vykort i appen med olika mallar eller mina egna bilder, skriver mitt meddelande och hittar rätt adress genom kopplingen till Hitta.se som finns i själva appen.

Mitt Riktiga Vykort till mamma från Santorini, Grekland.
Läs om: dykning, vulkanvandring, mat och vin mm på Santorini.
Det som sedan händer är att du sänder in ditt vykort till PostNord, som printar ut det på papper och levererar det till mottagaren. Att få hem ett fysiskt vykort med en personlig text är något som slår Facebook eller Instagram med hästlängder, det är mer personligt.

Bloggen Vandringsman.com kan nu lotta ut två kuponger, med 3 fria vykort på varje. För när du nu i höst åker iväg på en helgresa till Paris, går en vandringstur på Kullaleden i Skåne eller bara är ute och cyklar med familjen på landet – du kan direkt skapa ett vykort i telefonen och dela med dig av dina upplevelser på ett personligt sätt.

Mitt Riktiga Vykort till mamma från Panama. 
Har inte hunnit skriva om Panama ännu. 

Gör så här för att delta …

 • Skriv en kommentar nedan, och berätta var du skulle vilja åka i höst/vinter, och där dela med dig av din upplevelse med hjälp av Riktiga Vykort. 
 • Skriv ett meddelande till mig via kontaktformuläret till vänster, där du säger att du vill delta. Så kommer du med i utlottningen. Dragning av vinnarna sker söndag den 25 september, kl 18:00.
Så nu är det bara att delta, och sprid gärna tävlingen till dina vänner. Kolla in videon nedan, för att se mer om hur Riktiga Vykort fungerar.

13 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja åka tillbaka till Åhus. Vi var där några dagar i sommar men jag känner att det finns så mycket mer att se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv har jag aldrig varit i närheten av Åhus, det skulle absolut vara spännande att åka till den delen av landet.

   Radera
 2. Jag skulle VILJA åka till Island, för det verkar vara ett fantastiskt och kargt landskap ... men ekonomin och tidsbristen säger att det förmodligen inte blir av.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Island står på min lista också. Vet att man kan mellanlanda där om man tar Iceland Airlines på väg till USA, man kan stanna några dagar utan att flygresan kostar extra.

   Om man vill äventyra, så har Prima Travel en vandrings-resa till Island. Har använt dem flera gånger, ett bra företag.

   Radera
 3. Jag vill åka till härliga Bora Bora - för jag har sett så lockande , frestande bilder på Facebook ! Så nu vill jag ta mig - en egen "look" !
  (boo@fullosahonung.se)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, du väljer något vid "Världens ände" - det ligger verkligen avsiden kan man ju säga. Skulle absolut vara häftigt att ta sig dit, men hur ska man hinna med det när man har jobb och familj?!

   Radera
 4. Jag vill gärna ta med min lilla familj på julmarknad till Tyskland. Det blir förhoppningsvis min dotters första julmarknad och snöupplevelse och det vill jag såklart dela med mig av till mormor och morfar.
  petersson.ulrika@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Länge sedan jag var i Tyskland. Men julmarknad i Belgien har jag varit för några år sedan. Det skulle nog bli en trevlig upplevelse att besöka Tyskland i juletider.

   Radera
 5. Jag skulle vilja skicka ett kort från härliga öland till min mormor som jag tyvärr inte kan träffa så ofta. Hon blir alltid så glad när jag och speciellt min lilla dotter kommer på besök. Jag är såklart gärna med och tävlar men hittar inget formulär att fylla i.
  stolsrygg_@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Öland, där har jag faktiskt aldrig varit. Kalmar är det närmaste jag kommit. Verkar som om jag har en hel del kvar att besöka i Sverige.

   Kanske kan du hitta någon plats beskriven i bloggen där du inte varit, kolla gärna runt och läs om mina resor.

   Radera
 6. Jag har en drömresa!! Det är till Memphis, jag vill så gärna se Graceland! Jag hade tagit kortet framför de klassiska grindarna vid Graceland!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. USA - har varit i New York och Indianapolis. Men vem vet - jag har fruns släkt i USA, så vi lär nog åka dit en dag. Då är det nog New York eller Miami som står överst på listan.

   Radera
 7. Grattis till vinnarna. Hoppas att de nu laddat ner PostNord appen Riktiga Vykort och matat in prova-på-koderna. Har själv sparat en kod till mig själv, ska ta och sända lite mysiga höstbilder som vykort till nära och kära.

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...