*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

onsdag 12 mars 2014

Sponsrad video - Anywake, vakna med Lufthansa

Våren har kommit långt i Sverige, det har varit mycket varmare än normalt. Men till helgen kommer det regn/snö igen i Mälardalen. Och i de norra delarna ligger fortfarande snö ett bra tag till. Men det blir ljusare, och upptäckarlusten tar fart. Varför inte bli inspirerad till en resa med Anywake - av Lufthansa?

Anywake är en helt ny gratis app från Lufthansa - den fungerar som en tävling och väckarklocka. Genom att lista ut vilken ringsignal (stad) som du väcks av varje morgon så kan du vinna biljetter. Det här är ett charmigt sätt att locka fler kunder och inspirera till en trevlig vårresa.


Är själv väldigt sugen på att resa igen; skulle väldigt gärna besöka Berlin eller Prag om det blir en city-resa. Så jag tar kanske och laddar ner appen, för att prova den. Reser gärna med Lufthansa då de är en partner i Star Alliance, i år ska jag nog hålla dem som första hands val.(Detta inlägg är sponsrat)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...