*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

söndag 15 februari 2015

Riktiga Vykort (Posten)

När du är ute och reser; händer det att du kommer på att du vill skicka ett vykort till någon när och kär? Själv skickar jag till min mamma. Men det är inte alltid du hittar ett bra kort? Då finns det en spännande applikation i telefonen - Riktiga Vykort. 

För några månader sedan kom jag i kontakt med applikationen Riktiga Vykort, som ges ut av PostNord Sverige (dvs fd Posten). Med den appen kan du skapa dina egna vykort, utifrån mallar eller helt enkelt importera dina egna fotografier.

Mitt vykort till Mamma. 
Extra roligt blir det om du skapar ett kollage, genom t.ex. Moldiv, av dina egna fotografier - och sparar dem som en bild. Denna bild kan du sedan importera till appen.

När du väl valt bild, vänd på kortet och skriv ditt meddelande, samt namn och adressen. Här kommer en riktigt bra funktion - kan du inte adressen utantill så kan man klicka på en knapp och blir då kopplad till Hitta.se. Sök upp personen, klicka och uppgifterna fylls automatiskt.


Nu är allt klart, du skickar bara nu iväg ditt digitala vykort som hemma i Sverige printas av PostNord och blir ett fysiskt vykort! Bara 1-2 dagar efter att du använt Riktiga Vykort så kommer ett riktigt vykort, i t.ex. A5-storlek, att hamna i brevlådan - oavsett var du är i Världen.

Innan jag åkte till Panama så valde jag att fylla på appen med 5 förköpta vykort (16kr/st). På så sätt behöver man inte tänka på betalningar och kontokort på resan, gör förköp hemma och bara ha skoj med att göra vykorten på semestern.

Som rätt erfaren resande rekommenderar jag starkt denna app, den är enkelt och det är väldigt trevligt att kunna skicka personliga vykort. Priset på 16kr är inte högt för det man får; personlighet och snabb leverans.

4 kommentarer:

 1. Kul! tack för tipset, det ska jag testa!

  SvaraRadera
 2. Tack för ett bra tips!
  De till och med sänkt priset nu: Kostar 14 kr/styck för förköpta vykort (förut 16 kr)
  / Svante

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig skickat dessa typ kort, men däremot mottagit några av mina söner. Jättetrevligt!
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv. Varit en fin lördag, med promenad längst Mälaren. Känner att vintern har börjat släppa taget nu. Längtar så till våren.

   Radera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...