*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

fredag 21 oktober 2011

10.000 flygresor till Japan

I media har man kunnat läsa och höra att japanska myndigheter ska skänka bort 10.000 flygbiljetter gratis. Det vore fantastiskt; om det nu vore sant. I dag är det inte sant. 

Enligt bl.a. DN (2011.10.10) så ska den japanska Turistmyndigheten be presumtiva besökare att via Internet ansöka om gratis flygresa, de refererar till tidningen Yomiuri Shimbun. Anledningen sägs vara att turismen sjunkit med 50% sedan jordbävningen den 11 mars.

Men när jag läser på hemsidan för Japan National Tourism Organization, så står det att frågan är under utredning av myndigheterna. Inget är bestämt, så se upp för falska meddelanden.

Vill du själv veta mer om detta så läs artikeln på JNTO, samt sök efter ny information med jämna mellanrum. Men om man gillar deras sida på Facebook (t.ex. Visit Japan from the UK) så kommer du att bli informerad om det så sker att flygbiljetter kommer att skänkas bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...