*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

måndag 2 september 2013

Sunprime Hotels - Ving

Har ni sett reklamen? Den går på TV. Reklamen om Sunprime Hotels som är skräddarsydda hotell hos Ving för oss som reser utan barn. Om jag nu hade åkt på charter så skulle denna kunnat vara något för mig. 

Är vi fortfarande många som ser charter som en blandning av filmen Sällskapsresan, med inlägg av skrikande barn och medelålders par som blir rejält berusade i solen? Det var många år sedan jag själv åkte charter, men det verkar ha ändrats en hel del sedan dess. Branschen har strukturerat sig och nu är det koncept som gäller - tydlig inriktning.


Och så var det reklamen - Ving har nu ett koncept som heter Sunprime Hotels där lägsta ålder år 16 år.

Och det är smart, det betyder att det kan ta ut mer betalt av kunderna. Vuxna utan barn som är villiga att spendera mer pengar på sig själva. Om jag nu hade åkt på charter så skulle detta koncept absolut kunna passa mig.

Är det någon av mina läsare som åkt med Ving till deras Sunprime Hotels? Eller kanske åkt med något av de andra bolagens liknande koncept?

5 kommentarer:

 1. Japp, jag kan varmt rekommendera Vings Sunprime koncept. Ett koncept som även föräldrar kan älska (jag har tre kids själv) :-) Här ser du min hotellrecension om det Sunprime hotell som jag och maken besökte vid vår 10-åriga bröllopsdag http://rositareser.se/sunprime-ocean-alanya-beach/

  SvaraRadera
 2. Hej Rosita,
  tack för din kommentar - det är bra att du delar med dig av dina erfarenhet. Läste inlägget på din blogg, det var givande - ska läsa mer på din sida senare. :-)

  SvaraRadera
 3. Hej igen Mattias,
  då ska jag kika in senare och få Paris-inspiration! Mitt reseforum är framförallt skrivet "med de barnvänliga glasögonen på", alltså är artiklarna "vinklade" mot de som reser med barn. MEN, det finns ju ändå massor med reseinspiration som ALLA kan ta till sig. Allt från Mallorca till Australien och storstäder som Istanbul, Rom m.m.

  På torsdag reser jag till Marseille t. ex. Mycket kultur blir det (Europas kulturhuvudatad 2013 som Marseille är utsedd till) men också mycket annat. Först uppdaterar jag dock på Facebook och Twitter med inspirerande bilder och kort text, därifrån. Senare blir det artiklar på webbplatsen.

  Och i oktober reser jag till Gran Canaria och Teneriffa. Öar mycket bra att vandra på t. ex. Det finns en vandringsartikel från Gran Canaria på min webbplats :-)

  Res lugnt!
  Hälsningar Rosita

  SvaraRadera
 4. Jag ska faktiskt bo på ett av Vings Sunprime-hotell om 11 dagar nu! Tycker det låter toppen! Dock är jag bara 18, men jag tycker ändå det är en väldigt bra grej! Jag tycker det är otroligt irriterande med barn och att få bo på ett helt småbarnsfritt ställe är rena drömmen för mig! Hoppas bara inte man blir snead av de äldre gästerna, jag ser rätt ung ut (och är väl det egentligen).

  Min semester hade ju absolut kunnat bli förstörd av störande barn. Jag har i och för sig väldigt svårt för ungar som inte är mina syskon/släktingar, men ja, det känns som ett självklart val för mig! :)

  SvaraRadera
 5. Hej Cassandra,
  tack för din kommentar. Jag får hoppas att du får en mycket trevlig resa. Känner mig riktigt avundsjuk faktiskt. Du får gärna komma tillbaka och skriva en ny kommentar om hur det var.

  Vill du gäst-blogga här så skicka mig ett mail så kan vi ordna det. Skulle vara skoj. :-)

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...