*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

lördag 18 februari 2012

Första hjälpen för friluftsintresserade (Aktivitet)

"Vilka är de vanligaste skadorna och sjukdomarna på friluftsturer? Vad bör man göra om klätterkamraten ramlar och bryter benet? Slår i huvud och blir medvetslös?" Vill du ha möjligheten att få gå på gratis utbildning under en kväll, i så fall kan detta vara av intresse. 

klättercentret i Stockholm hålls en föreläsning av Lena Conlan, som driver Crossing Latitudes och undervisar för Wilderness Medicine Institute of NOLS runt om i världen. Seminariet är gratis, men det går inte att reservera plats - först till kvarn. Lär mer på om eventet (Facebook).

Kan vara spännande att gå dit, du lär dig hur man undviker olyckor samt hur man tar hand om en kamrat när olyckan varit framme.


Tid: 7 mars kl. 19
Plats: K2 Telefonplan, Tellusgången 24, Hägersten.

Kommentera gärna angående egna erfarenheter av utbildning, skador på friluftsaktiviteter osv.

2 kommentarer:

  1. Råkar man ut för något i fjällen så är det väldigt bra att ha lite baskunskaper. Jag är glad att jag sluppit använda förband som jag alltid har med mig

    SvaraRadera
  2. Här kommer ett bloggtips till de som gillar natur och friluftsliv: http://akebe.wordpress.com/ Jag ramlade in där av en händelse och tyckte det var en del riktigt vackra naturfoton, så jag tänkte att jag skulle tipsa dig!

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...