*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

söndag 7 oktober 2012

Vad vill ni läsa om?

Inriktningen på den här bloggen är att främst skriva om "att vara i rörelse" - i stort och smått. Samt att skriva om platserna att besöka, upplevelserna att dela och prylarna som tar dig dit. 

Syftet är att jag själv känner stor glädje av att skriva; men också att den ska vara en källa för inspiration och kunskap.

Så nu kära läsare berätta; vad ni vill läsa här och vad är det som inte alls är skoj att läsa om?  

Berätta, så ska jag se om era önskemål stämmer överens med vad som ger mig glädje att skriva om. Se Kategorier, så kanske det blir lättare att ge respons?


För att kunna få feedback från er läsare har jag också inkluderat möjligheten att betygsätta inlägg utan att ni ska behöva skriva en kommentar. Detta för att jag ska veta vilken typ av inlägg ni finner intressanta.

5 kommentarer:

 1. Personligen så är jag inte så intresserad av körsånger och takvandringar utan jag läser gärna inlägg om träning, fjällvandring och produkttester. Att få läsa produkttester som inte är sponsrade utan 100% ärliga är oslagbart och det finner man oftast på opartiska bloggar och hemsidor. Nu börjar vintern närma sig så för närmaste studen så skulle jag gärna läsa om tips och råd inför skidköp, främst köp av långfärdsskidor då jag själv snart kommer stå i vinterhandeln, förvirrad med huvudvärk.

  SvaraRadera
 2. Nu så tränar jag inte så mycket; att kvalitén på de inläggen skulle nog bli rätt dåliga. Takvandringen är ingen hard core aktivitet. Inte heller STF:s lilla promenad och servering av kaffe & bulla - men livet består av olika typer av aktiviteter. För vissa läsare så vore dessa saker kanske toppen att läsa om.

  Ett "problem" med att testa en produkt är ju att jag måste ha tillgång till den. Och även om nu ett företag lånat ut produkten betyder inte det att jag kommer att skriva att den är bättre än vad den är.

  Mobilen jag provade fick dåligt betyg för den usla kamera som den hade. Köket jag provade fick kritik för att dess piezoelektrisk tändare slutade att fungera när vi råkade koka över maten.

  Jag köpte själv en tarp nyligen, den har prövats en gång än så länge. När den väl prövats igen så kan jag skriva en utvärdering. Och den är helt och hållet betald av mig själv.

  Skidor kan jag inget alls om, det vore bara larvigt om jag skulle försöka uttala mig om det. Finns de som är så mycket bättre än mig där.

  SvaraRadera
 3. Ja, du frågade mig som läsare, jag svarade som läsare. Men självfallet, det finns många som uppskattar STF´s promenader, jag är faktiskt en av dom som tyckte att det var intressant att läsa även fast det inte riktigt var för mig.

  SvaraRadera
 4. Test av appar som passar friluftsfolk.

  SvaraRadera
 5. Förslag på weekendresor eller något spa vore trevligt. Nu när det är kallt och mörkt ute.

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...