*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

fredag 19 oktober 2012

Höstens färger

Hösten är här och med den mörker, regn och kyla. Men det finns dagar man kan fånga höstens färger. Och det var precis vad jag bestämde att göra för några dagar sedan. 

Höstens färger - var fångar man inte dem om när man går genom ett område med kolonilotter? Lördagens promenad med kameran som jag nu lånar för att utvärdera blev till en fröjd i färger, och ett perspektiv av det närmare slaget. Det blev mycket närbilder helt enkelt, och du klickar på dem så upplever du dem än bättre.


Så här kommer en kavalkad i färger. Vilken är din favorit? Själv tycker jag att pumporna ligger mycket bra till. Vidare tycker jag att det svarta björnbäret är otroligt läckert med sin struktur.
Alla dessa bilder är rätt spontana, lite mer planering med vinkel till ljuset osv så blir det riktigt bra. Men jag väntande inte in perfekta förhållanden, detta var en promenad för att njuta av höstens färger mer än att föreviga dem. Men när jag såg hösttrötta insekter, då satte jag fart och tog massor av närbilder.


Och även denna lilla video blev också lyckad tycker jag, den är inspelad i höghastighet som gör att man ser vingarna på ett häftigt sätt när allt spelas upp. Se även till att ha ljudet påslaget.


En ordentlig utvärdering av kameran kommer om någon vecka. Den ska nu tas med på ett cityäventyr till London som jag självklart kommer att rapportera om i bloggen.

3 kommentarer:

  1. Jag älskar solrosen! vackert tragisk, säger väldigt mycket i ett annars enkelt motiv!

    /Malin Hultman

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag skulle hemskt gärna komma i kontakt med dig. Maila gärna på outdrr@gmail.com

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...