*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

onsdag 26 februari 2014

Fritidsresor, erbjudande med Coop-kort

Som ni läsare har kunnat läsa om tidigare så har jag tagit upp vad olika medlemskort kan göra gör dig som resenär och upptäckare av världen. Nu vill jag belysa något som många kanske inte tänker på; att ditt Coop MedMera-kort kan ge dig billigare resor. 

Senast jag själv var på charter och solsemester var 2006 & 2007.

Först på den grekiska ön Thassos. En lugn och lite sömnig plats utan stora hotell och klubbliv. Det var en lägenhet, gjorde mat i gemensamt köket eller gick ner till en restaurang vid stranden.

Och därefter var det Krabi i Thailand på ett hotell, med en liten pool och frukost-servering. Blev en hel del solande och badande.

Förvisso reste jag ensam på charter 2010 till Azorerna, men det var för att vandra i bergen samt softa på stadens gator och restauranger. Det var inget solande. Så nu känns det verkligen att det är dags igen - det har gått sju år sedan jag hade en solsemester.


Och som nybliven medlem i Coop har jag tittat på vad MedMera-kortet ger för återbäring & fördelar. Förutom återbäring och erbjudanden på mat fås 1% återbäring på bland annat Brothers, Akademibokhandeln, Bokus och Fritidsresor. Vidare har Fritidsresor alltid minst 600kr rabatt, om man gör bokningen via coop.se. Som ni kan se på bilden ovan kan man få hela 2000kr i Coop-rabatt på Fritidsresor.

Så kanske kan det bli en solsemester under 2014?! Det finns många andra planer under året, men det vore fantastiskt att få komma iväg på en vecka. Att få bo på ett skönt hotell och njuta - inte vandra, klättra, paddla och rida kamel.

2 kommentarer:

 1. bra ide det där med coop kortet, min mamma sa bara för nån dag sen att hon trodde att man kunde använda det för hotellnätter också. Det låter ju suoer bra.
  Häromveckan hade jag ju ett inlägg i min blogg om skotskt ljungte, och nu har tillverkarna skickat mig en hel låda, så jag har giveaway i bloggen nu! Vet att du var lite nyfiken på det teet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv så håller jag speciellt ögonen på vad mitt SAS-MasterCard ger för speciella rabatter. Just nu säljer de dyra (ca 10,000kr) klockor med en rejäl rabatt. Nästan så att jag ska ta mig en titt på dem.

   Har skrivit i din blogg, är nyfiken och vill gärna testa.

   Radera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...