*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 11 december 2014

Nytt armstöd på flyget?

Är du också irriterad på att din granne på flyget tar för mycket av armstödet? I så fall kan kanske denna produkt vara något bra för framtiden, eller så är det bara åratal av arbete i en produkt som aldrig blir något?

I DN finns en artikel (2014-12-11) som berättar om en produkt som delar upp armstödet på flyget i två separata delar, så att man inte kan bråka om utrymmet. Kan detta vara något för flygindustrin? Efter att ha tittat på bilden i DN så funderar jag först på hur mycket utrymme armstödet tar - kommer det att bli svårare att sätta sig i sätet?


Eller så är kanske lösningen som den så ofta är - pengar. Har du pengarna så köper du dig en flygstol i en högre klass, och får mer utrymme.

3 kommentarer:

 1. Ett sådant vill jag ha!!! Det slår aldrig fel än att jag hamnar bredvid en person (som i nio fall av tio är en man!) som har uppfattningen att den där lilla tingesten mellan våra säten tillhör honom. Det får gärna ta lite extra plats, det gör inte så mycket, det kan det vara värt!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du haft en fin jul och god fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar. Har varit ute och rest i julhelgen; det kommer flera inlägg så smart jag bara hinner - om Italien, Japan och Panama.

   Radera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...