*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

tisdag 23 juni 2015

Antinea Suites and Spa Hotel (Santorini)

Så nu var det dags att bege sig till Grekland, en plats som jag besökte många gånger som barn. Denna gång blir det ön Santorini, och jag och frun bor lyxigare än brukligt på hotellet Antinea. 

Antinea Suites and Spa Hotel blir vårt boende när jag och frun åker till Grekland och ön Santorini. Äntligen ska vi få oss en lite lyxigare resa, som inte innebär 25-30 km vandring varje dag. Inte heller tillbringa all tid med släkten, utan en kort resa (4 timmar) och sedan tid för oss själva.  

Virtuell vandring på Antinea Suits and Spa Hotel.

Vill du spana in Antinea Suites and Spa Hotel, så har de en spännande 360-graders virtuell miljö där man kan "gå omkring" i hotellet. Det ser rätt maffigt ut och gör att vi längtar ordentligt att få åka.

När vi väl varit där: så kommer det så klart upp en liten rapport här på bloggen. Se också till att följa Vandringsman på Instagram för att få se bilder direkt.

2 kommentarer:

  1. Trevlig resa! Ser fram emot att se bilder på Instagram. Jag var på Santorini en månad på sommaren 1987. Vore kul att se Grekland igen med vuxna ögon!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en trevlig ö, men rätt bra möjligheter till både aktiviteter och avkoppling. Vi snorklade, klättrade på vulkanen, såg solnedgången gå ner över de kända klipporna och besökte ruiner.

      Radera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...