*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

måndag 29 juni 2015

Söker gästbloggare

Hej kära läsare, det är skoj att ni söker er in till Vandringsman. Om du själv eller någon du känner varit på ett stort eller litet äventyr så får ni gärna få dela med er av det här - som gästbloggare.

Vandringsman har tidigare haft några gästbloggare, även min vän Markus har skrivit inlägg här i bloggen tidigare. Men jag skulle verkligen gilla att någon av er läsare hörde av er om ni har något eget äventyr, stort eller smått, som ni skulle vilja dela med er av.

Vad kan en gästbloggare skriva om då? Här är två av mina egna bilder som kanske kan ge inspiration: har du liknande erfarenheter?


Att gå till en tandläkare i Colombia, som inte pratar ett ord engelska, för att dra ut en tand. Det var verkligen ett äventyr. Men det kan även vara mindre dramatiska saker, som att flyga ballong. 

Ni skriver texten (jag kan komma att redigera den något) och skickar med några bilder. Jag tar och sätter ihop allt så det passar bloggen.

Flyga ballong över Stockholm. 
Skriv en kommentar här: eller använd formuläret för kontakt till vänster om du skulle vilja bli gästbloggare här på Vandringsman.

2 kommentarer:

 1. Jag har ne gästbloggare hos mej idag.
  Skulle senare kunna tänka mej att gästblogga hos dej. Hör av dej per mail till mej.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   vad skoj att du skrev en kommentar. Är precis hemma efter en vecka i Grekland. Men jag hör av mig lite senare.

   Radera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...