*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

fredag 4 december 2015

"Skål för 4900 eurobonus-poäng"

Som resande och lite av urban äventyrare samt vandrare så har det blivit en del flygande. Och då handlar det en del om bonus-poäng. Kanske kan denna gamla sketch belysa ämnet från ett skruvat synsätt och locka till skratt?

Som resande så kan man ofta samla poäng i olika system för bonus. För mig är det Eurobonus för de flesta flygningar, med det blir FlyBlue när det gäller resor till Syd- och Centralamerika.


I dag hittade jag en gammal sketch från "Percy Tårar" som handlar om bonuspoäng och resande. Tänkte att den kanske skulle passa en fredagskväll efter finalen i idol.

Video med legenden Percy Nilegård.

Humor ändras med tiden. Detta är en gammal sketch och vissa kanske kan ta illa vid sig? Men jag lägger också upp den som självironi. Jag är långt från rik, reser inte i business class och dricker inte skumpa i flygplatsloungen. Men trots det så reser jag så mycket mer än många andra, och det är viktigt att inse att jag är privilegierad. Visst älskar jag bonus-system, men man måste kunna skratta åt det också.

2 kommentarer:

 1. Viss typ av humor dör aldrig om du frågar mig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad bra att det finns de som fortfarande tycker att det är skoj. :-)

   Skulle sitta bra med några extra eurobonus-poäng. Inte blivit så mycket flygande med SAS under 2015, då jag inte rest i jobbet på samma sätt som 2014.

   Men poäng är bra, under 2016 ska jag nog använda mina samlade poäng och göra en långresa till Asien.

   Radera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...