*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

lördag 28 oktober 2017

Lägger bloggen i vila

Dagarna har blivit veckor och månader, det var nu länge sedan jag skrev något i bloggen. Anledningen är helt enkelt att jag fokuserar på annat - främst familjen, arbete och träning. Så Vandringsman ligger i vila just nu, men det finns tankar på att väcka den till liv igen. 

Familjelivet som småbarnspappa förändrar livet, så det blir mycket tid ihop med min dotter eller att ordna saker i hemmet när frun har "vakten". Så bloggen hamnar långt ner på att-göra-listan.

Det finns dock tankar på att, kanske under 2018, bloggen ska återuppstå - då möjligtvis i ett annat format. Först måste den anpassas till att läsas från mobiler och surfplattor, sedan kanske den ska övergå till engelska - vilket innebär att jag också byter namn på den.

Det finns gott om material att publicera, har bland annat resor till Panama och Colombia som inte redovisats. Vidare har jag fått nys om flera häftiga rese- och friluftslivs-produkter som jag nog skulle kunna göra utvärderingar av.

Att ha äventyr med barn lär tillkomma. Bilden visar fru och dotter när vi är på djurpark i Colombia.


Självklart skulle det komma mer inlägg om kaffe, ett stort intresse jag har. Samt lite mer om livsstil och intressen som aktiesparande. Men resor och friluftsliv kommer alltid att ha en stor del av en återuppstånden blogg.

Men sedan ett tag, vandringsman ligger i vila. Hoppas dock att det material som finns här kommer fortsätta att locka många läsare. Jag tackar er som återkommit frekvent, och hoppas att ni som sökt er hit hittat svar på era frågor.

Med hopp om att jag fortsätter i framtiden,
Mattias.


1 kommentar:

  1. Hey man, best of luck in your wandering, training and spending time with your family. Have a good one! People will be back when you are back.

    https://aab-edu.net/

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...