*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 17 juli 2008

Räknar du steg?

Att träna är ibland svårt mentalt, därför kan det underlätta att kvantifiera det man gör. För mig är det alltid enklare om man kan se siffror på sin ansträngning, det både inspirerar till att göra bättre ifrån sig och man får en bekräftelse på det man gjort.

Därför vill jag nu tipsa om en mycket bra hemsida. Detta är ett företag som säljer stegräknare, pulsklockor mm, men de har också bra gratis funktioner och om du tränar på något sätt så tycker jag att du ska kolla igenom dessa för att se om de kan hjälpa dig.

Här hittar du omvandlingstabeller som kan vara inspirerande och skoj.

Hemsidan har följande funktioner ... 'Omvandla aktiviteter till steg', 'Omvandla mat till steg', 'Räkna ut din steglängd', 'Hur långt har du gått?' samt 'Hur snabbt har jag gått?'.

Hoppas att ni kan använda er av denna sida i er vardag. Man måste inte ha en stegräknare för att använda alla funktioner, men om man har en så kan man använda sig av alla. En räknare köper ni för från 150kr, det finns massor av butiker eller sidor på Internet.

3 kommentarer:

 1. Tack för tipset, den bloggen ska jag läsa igenom nu =)

  SvaraRadera
 2. Helt fantastisk blogg, men skulle gärna se den mer aktiv ;-) Du jag undrar en sak, skulle du inte kunna berätta hur ett av dina gympass ser ut? Jag undrar lite eftersom du trotsallt bara är 35 år och frisk så borde det vara ganska intensiva pass. Blir lite rädd när vandringar och stegräkning går före löpning och utmattning... giller du att träna??

  SvaraRadera
 3. Wow .. respons. Jag jag ska absolut skriva ett inlägg med svar på dina frågor och utveckla hur jag tränar på SATS.

  Kort sagt, jag kan träna mer på SATS än jag gör. Vandringen är för själen, inte för kroppen. De dagliga promenaderna är för att "vakna till" och njuta av att röra på sig - att jag har en stegräknare är bara skoj.

  Att jag inte springer är för att jag tycker att det är ENORMT tråkigt. Fram till nu. Har precis fått mitt första nummer av "I FORM" - en väldigt tjejig tidning, men kan nog vara bra. Blev inspirerad att ta tag i nästa steg mot framgång - konditionen.

  Men som sagt - det kommer ett ett inlägg så snart jag hinner.

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...