*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

lördag 21 augusti 2010

Naturkompaniet - utbyggd butik

Naturkompaniets butik på Kungsgatan 4A har nu en tredje våning. Detta har givit en väldigt härlig känsla till lokalen och det finns nu ännu mer utrymme för oss kunder att klämma på varorna.

Nu när Naturkompaniet på Kungsgatan 4A skapat ett tredje plan i sin butik så kan jag bara säga att det här är en plats jag kommer att besöka ofta. På den översta våningen finns till och med en liten hörna där man kan sätta sig ner och vila fötterna. Kanske inte så utvecklat, men ändå.


På den översta våningen har de rolig sak. Det finns ett antal kikare som man kan prova, och från ett fönster kan man spana på snyggingar som går på Kungsgatan. Får mig verkligen vilja köpa en ny kikare, som troligen bara väger 1/4 av den gamla kikare jag har i dag. Mitt absoluta tips är att ni går dit och insuper den härliga atmosfären.

2 kommentarer:

  1. Personalen tycker jag är väldigt hjälpsamma. Märks att de flesta själva också är friluftsmänniskor

    SvaraRadera
  2. Kan inte annat än att hålla med. Känslan i butiken är väldigt harmonisk och de verkar veta vad de pratar om. Där skulle man nästan vilja arbeta.

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...