*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

tisdag 17 augusti 2010

REA på Alewalds

Är det dags att köpa lite extra utrustning till dina aktiviteter utomhus? I så fall kan Alewalds REA vara något som du absolut ska besöka.Alewalds REA börjar onsdag 18 augusti klockan 10:00. Vilket alla medlemmar i deras klubb får reda på. Samt så klart alla ni som läser denna blogg. Se nu till att ta er till butiken och shoppa loss, det finns alltid utrustning som behöver uppdateras. Ta nu chansen att köpa kvalitet.

2 kommentarer:

 1. Jag kom hem från semestern idag, och det har varit fullt upp att göra. Får se om det blir ett besök till helgen. Köpte vandringsbyxor i Ryssland, så det är inte så mycket som behöver uppdateras. Men något finns det alltid

  SvaraRadera
 2. Var på deras REA i dag lördag; dvs fjärde dagen - vilket kan vara lite sent för att hitta det som går kvickt. Man bör ju vara där så snart som möjligt.

  Gick runt en del och hittade ett långärmat baslager. Jag fick den sista av Large av Haglöfs, polo med zip. För 379kr i stället för 550kr.

  Bild:
  http://www.haglofs.se/resurs/ImgWriter.asp?BildTyp=PRDM&ID=6958&BildStrl=500


  Lite senare gick jag till Naturkompaniet längst ner mot Stureplan på Kungsgatan, och där hittade jag en väst av märket Tierra. Den är betydligt tunnare och lättare än det jag har i dag. Kommer att passa riktigt bra på vandringar i höst. Priset var 499kr i stället för 749kr.

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...