*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

lördag 23 juni 2012

STF Midsommarhelgsfika (Aktivitet)

I midsommarhelgen har STF Stockholm stugan i Paradiset öppen för er som vill komma in och fika. Kaffe, hemgjord saft och bullar - bara att komma dit. Paradiset hittar du i Huddinge kommun, söder om Stockholm. 

Midsommar firades i naturen, genom vandring och att sova över i Ugglestugan i Paradisets Naturreservat. Vilket jag kommer skriva mer om senare.

Men efter frukost i dag blev det till att besöka stugan i Paradiset. För lördag och söndag är det försäljning av kaffe och bullar.

Du hittar dit med såväl bil som buss till hållplatsen Bruket - läs här på Föreningen Paradiset-Hanvedens vänner.


Så mitt tips; i morgon söndag bege er ut till Paradiset för en fika med hemgjorda bullar, hemlagad saft, gott kaffe, trevliga damer som kan mycket om natur och kultur och allt till ett mycket bra pris. Njut av naturen, kanske ta liten promenad ner till sjön trehörningen.

Stugan kommer att vara öppen mellan 10:00 och 15:00 i morgon söndag. Kan absolut rekommendera att ni går dit, njut av goda bullar, stöd föreningslivet och upplev sommaren som äntligen har kommit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...