*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

måndag 25 juni 2012

VISA-kort fungerar inte i Frankrike

Såg precis ett meddelande på Nordeas internetbank. Vissa av deras VISA-kort fungerar inte att betala med i Frankrike. Vet dock inte om detta gäller alla VISA-kort, eller bara de som är via Nordea. 

Ska du ut och resa med Frankrike som mål, då måste du kanske byta ut ditt VISA-kort. Nedan ser ni vad Nordea skriver på sin hemsida. Du bör ta reda på om det gäller även andra banker.

Information från Nordea
Om du ska använda ditt kort på resan rekommenderar vi dig att byta ut ditt kort. Anledningen är att kortet inte fungerar på ett flertal inköpsställen i Frankrike.


Om giltighetstiden på ditt kort är från 01/15 till 09/15 kan ditt kort omfattas av problemet. Har du en annan giltighetstid berörs du inte av detta meddelande. Observera att ditt kort fungerar precis som vanligt i övriga länder. Om du behöver beställa ett nytt kort är du välkommen att ringa till oss på Kundcenter 0771-22 44 88. Från utlandet ringer du +46 771 22 44 88. Observera att du kommer att behöva slå in din personliga kod. Det går även bra att beställa ett nytt kort via ett Nordeakontor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...