*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

onsdag 20 februari 2013

Coast 2 Coast Sweden (Aktivitet)

Coast to Coast Sweden är en 330km lång vandring genom södra Sverige, från Kalmar i öst till Varbergs fästning i väst. Detta är en 'unplugged' aktivitet utan avgift och funktionärer, men med en gemenskap i upplevelsen. 

Allt handlar om att man startar tillsammans utanför Kalmar slott söndagen den 5 maj klockan 08:00, för att sedan gå, springa, cykla eller på annat sätt ta dig hela eller delar av sträckan till västkusten och Varbergs fästning. Läs mer om detta på deras hemsida och FB-sida.

Bilden är tagen från Coast2Coast Swedens hemsida. 
Detta är ett fantastiskt projekt och om jag skulle ha tid att planera in något som detta så vore det fantastiskt att i alla fall få vara med vid starten och gå någon dag. Om detta blir återkommande så vore det ett spännande styrkeprov för framtiden.

1 kommentar:

  1. Helt klart värt att följa. Säkert blir allt inte perfekt första gången, men jag hoppas de blir inspirerade och låter det bli ett återkommande event

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...