*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 14 april 2011

Månadens omröstning

Internet är ett forum där man tar och ger, kommunikationen ska vara mellan flera individer samt byta riktning till och från. Därför är det viktigt och givande att ni läsare också engagerar er. 


Ett sätt är att ni skriver en liten kommentar till de inlägg som finns här på bloggen. Att lägga ner 1-2 minuter och försöka återkoppla till innehållet, det är något som uppskattas.

Vidare har jag inför Månadens omröstning. Varje månad så kommer en ny uppsättning frågor, vilka troligen oftast kommer att placeras en bit ner på menyn till höger. Om du svarar där är även det inspirerande.

I April så handlar frågorna om vad DU som läsare vill hitta på Vandringsman. Gör din röst hörd.

Vill du ha ett weekend reportage, klicka på det. Kanske det kommer en ny undersökning med förslag på vart i Europa jag kan tänka mig att åka - så då har du chansen att påverka igen.  Är det butiker och produkter - ja då kommer jag att bege mig ut i Stockholm och besöka så många butiker för friluftsprylar jag kan. För att sedan leverera text och bilder.

Tveka aldrig att skriva något. Dela med dig av dina tankar.

4 kommentarer:

 1. Yes, det är kul med interaktivitet och kommunikation med läsarna! =)

  SvaraRadera
 2. Därför söker jag också efter andra bra bloggar, att läsa och länka till - precis som till Annas. Kanske då främst sådana som inriktar sig på friluftsliv.

  SvaraRadera
 3. Jag ska och vandra på Korsika till påsk. Har du varit där? Dock blir det inte GR20 utan enklare dagsturer.

  SvaraRadera
 4. Hej Gila,
  skoj att du tittade in hos mig. Nej - Korsika har jag aldrig varit på. Ska som du kanske sett i bloggen till norra Italien efter Midsommar. Men precis som du, så ska jag bara ta dagsturer.

  Skulle nog kommit iväg på fler vandringar om jag haft fler att gå med. Här i Sverige har jag en bra kompis, men han har nyligen blivit pappa - så han har inte så mycket tid numera.

  Har du vandrat mycket annars?

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...