*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

lördag 2 april 2011

VCA 2010 Race Run

Min blogg ska inte bli en sida där jag lägger upp en massa videoklipp. Här ska jag försöka hålla inläggen informativa och ha hög kvalitet i skrivandet. Men det finns vissa saker som man bara måste sprida. 

Den här filmen, som är tagen från en hjälmkamera, är av yttersta kvalitet och alla får en hissnande färd ner för backarna. Eller ner för trappor, hopp och avsatser också för den delen. Filmen har så klart cirkulerat på Internet ett tag nu, men den är något extra och måste visas igen.


Vi som inte är så hard core som de här personerna, kan i alla fall sätta oss ner och njuta. Detta ska absolut upplevas i helskärm. Och om du klickar på "HD" så kommer du länkas till hemsidan där filmen ligger och då kan den ses i högre upplösning.

2 kommentarer:

  1. Häftigt! Och helt galet.... Jag skulle aldrig försöka mig på det där, jag skulle ju slå ihjäl mig...!
    Tack för kommentarerna på min blogg Mattias!

    SvaraRadera
  2. Man måste inte göra det som andra gör. Och andra måste inte göra det du gör. Det viktiga är att utmana sig själv. Själv vill jag kunna vandra långt och sova ute i naturen, det är också "action" på sitt sätt.

    Undrar vilka äventyr som kommer nu i sommar. Ska kanske försöka få med mig något nytt sällskap - får se hur det går.

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...