*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

söndag 3 april 2011

GetOut (Butik)

Att nätverka är riktigt bra tycker jag. Och när en för mig okänd person väljer att följa min blogg så måste jag titta efter vem det är. Det visar sig att han arbetar på ett av Sveriges alla företag som säljer utrustning för friluftsliv. 

Företaget är www.GetOut.se. Jag har aldrig handlat någon hos dem, eller ens läst igenom deras hemsida. Men efter att ha tittat lite så verkar de ha riktigt fina prylar. Själv tittar jag alltid först på Outlet eller REA-lådor, och de har också en sådan avdelning.

Butiker har de i Malmö, Bodaford och Stockholm. Det vore kanske på sin plats att besöka deras butik SÄCK på Roslagsgatan 36, i Stockholm.


Så här beskriver de sig själva ...

GetOut startade år 2000, med en idé om att erbjuda friluftsintress-erade ett brett sortiment med hårdvara av prylar som man kan hitta på ett ställe. Vi har försökt skapa ett sortiment av bra grejer från kända och mindre kända leverantörer till förnuftiga priser. Vi tycker själva att vår gamla slogan "från tändstickor till tält" speglar detta bra.

Själv är jag ute efter ett multiverktyg av något slag. Kanske kan de ha något som passar mig?! Jag får ta och titta in på deras hemsida under kvällen. Vill ju också köpa ett liggunderlag av märket Therm-A-Rest. Men med 20% Rabatt (kupong) på en vara hos Alewalds kan nog GetOut få svårt att matcha priset.

Har DU någon erfarenhet av GetOut som företag och deras produkter, skriv gärna en kommentar.

2 kommentarer:

  1. Jag köpte min ryggsäck från Arcteryx (modell Altra) på 75 kg förra sommaren hos dom och bara gott! Snabb leverans och jättetrevlig kundtjänst. Då förra årets fjällvandring var i sista minuten behövde jag ta ryggsäcken på faktura som förföll längre fram än 15 dagar (eller vad dom har) och det var inga problem! Övertrasserade också "max faktureringsbelopp" men det ordnade dom med. Om det är några sidor jag kikar in hos ofta så är det Addnature, getout.se och outnet.se. Har dock aldrig besökt deras butik SÄCK men det kommer en dag då jag gör det med!

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...