*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 19 juli 2012

Primus Express på plats

En Primus ExpressStove med Eta Express kokkärl har en tid legat bland min utrustning. Allt för att prövas under olika situationer och sedan utvärderas på bloggen. 

Då jag har begränsad erfarenhet av att laga mat i fält, så ville jag pröva på det. Och nu var Primus så vänliga att låna ut ett kök, som jag kunde pröva utifrån mina egna villkor. Stort tack.

Allt användes under Midsommarhelgens övernattning, och eldprovet blir under en två dagars vandring på Sörmlandsleden.Video från Primus på Youtube.

Berätta gärna om dina egna erfarenheter av kök och kastruller i fält. Snart kommer min egen utvärdering här på bloggen.

2 kommentarer:

 1. Hej blir det nån fjälltur i år? Jag åker imorgon till Abisko väderprognosen ser dessvärre mörk ut,! Med vänlig hälsning, Peter Elofsson

  SvaraRadera
 2. Hej Peter.
  Det finns inget planerat för i år. Har redan varit och vandrat längst El Caminon i Spanien, samt gjort två kortare semesterresor inom Sverige.

  Men det finns två veckor semester kvar, så man vet ju aldrig. Fast jag tror att en stadssemester nere i Europa eller enklare dagsturer i Norge ligger bättre till.

  Hoppas på så bra väder du kan få, lite regn ibland kan ju fungera - men det blir rätt trist efter ett tag. Jag får ta och kolla in din blogg och se hur allt gick.

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...