*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

tisdag 19 augusti 2014

Sponsrad video - Försvarsmakten

Det har blivit sensommar; kvällarna har blivit mörka och det känns inte så varmt i luften längre. Det är en tid av förändring. En tid av vägval i livet och det är dags att rulla tärningarna - kanske ska du studera eller söka ett nytt arbete? 

Har du drömt om möjligheten att arbeta inom Sveriges försvar? Jag har gjort det; men nu har jag blivit för gammal för att skapa mig en karriär där. Min dröm var i alla fall att få en stark utbildning och sedan kunna göra utlandstjänst, och att få bli officer och ta ansvaret har alltid varit något jag velat göra.

Precis när jag skulle göra lumpen (inriktning eldledning inom artilleriet) så upptäcktes en knäskada, som gjorde att allt hamnade på kant. Livet tog en annan inriktning. Men om jag fick "göra-om" allt i dag, då hade jag gärna haft en karriär inom Försvarsmakten. Jag hade varit mer medveten om vad jag ville, byggt upp mer muskler kring min skada och skulle anpassat mig för en karriär.

Att få ha gjort utlandstjänst för FN var något jag hade i min "plan" som ung. Att hjälpa de som är utsatta ute i världen måste ses som ett hedersamt uppdrag.


Så kanske du ska tänka till; är du en lämplig kandidat att ansöka att arbeta inom Försvarsmakten? Det finns många olika tjänster; allt från tekniska specialister, mekaniker, hundförare till båtförare och elittjänster för de med bäst psyke och fysiska förutsättningar. Och efter flera år i statens tjänst kan du alltid söka dig vidare till ett privat företag; då kan dina kunskaper inom ledarskap, logistik, säkerhet eller teknik mm göra dig mycket värdefull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...