*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

söndag 27 juli 2014

Stöd Kungsleden

Att vandra på Kungsleden är en fantastisk upplevelse; det är både natur och kultur - värt att skydda och bevara för framtiden. Så nu när STF ber om stöd; så kanske du kan hjälpa till med 25 kronor? 

Nu kan du gå in och stötta STF att rusta upp Kungsleden, genom att bli "fadder". Du väljer hur många meter du vill stödja, det till priset av 25kr/meter. Ta och läs om min vandring på Kungsleden 2011, vilket kanske inspirerar att vandra själv och/eller att bli fadder.

Denna text kommer från STF.

I över 100 år har människor vandrat Kungsleden. Men tiden har satt sina spår – STFs stugor behöver renoveras och utvecklas. De statliga pengarna för själva leden räcker inte till. Vi på STF vill att hela vår fantastiska fjällvärld ska vara tillgänglig – även i framtiden. Och du kan hjälpa till! För 25 kronor kan du bli fadder till en bit av Kungsleden.

Vare sig det är en meter eller hundra. För ditt bidrag kan vi sedan måla, laga och fixa. Allt från vindskydd, en ny bastu eller fjällets fräschaste utedass. På www.stöttakungsleden.se kan du ge ditt bidrag och se exakt vad som behöver göras längs leden. Tack för ditt engagemang – och hjälp oss att sprida budskapet! stöttakungsleden.se #ilovekungsleden #kungsleden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...