*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

fredag 28 december 2012

UD avråder & Sweden abroad

Funderar du på att bege dig ut och resa? Om du känner på dig att det område du ska åka till är "oroligt" av någon anledning eller kanske är "okänt" för dig så bör du titta in information från UD. 

Det är inte alltid lätt att ha kontroll på läget i avlägsna länder; oroligheter kan ha uppstått, svåra regn har förstört vägar eller utbrott av sjukdomar kan ha drabbat en region. Då är det bra att titta in Regeringskansliets hemsida, och avdelningen UD avråder från resor.

Det finns även en annan bra källa till information från Regeringskansliet - nämligen Sweden abroad, där du kan hitta viktig information från de svenska ambassaderna i olika länder.


Läs speciellt information om brottslighet, trafik och resor i landet, sjukdomar och eventuella krav för inresa som visum eller vaccinering.

2 kommentarer:

  1. Ja, det är tur att de bara avråder lite till Indien. :)

    SvaraRadera
  2. Anette - jag ser på din blogg att du skrivit en del om Indien. Har du planer på att åka dit snart igen? Och vad är det som lockar med landet?

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...