*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 18 april 2013

SAS konkurrerar med lågprisflyg

Många är vi som sätter likhetstecken mellan flygbolaget SAS och höga priser. Enligt Svenskt Flygprisindex så har det dock ändrats, genom sänkta omkostnader och nya flygplan. 

I Dagens Nyheter (2013.04.18) kan man läsa att Svenskt Flygplatsindex mätt flygpriser på en rad svenska och danska flygplatser till tio olika destinationer i Europa. Det visade sig att SAS var billigast på sju av 29 rutter, och då slog lågprisbolag som Ryanair, Norwegian och Easyjet.

Så tveka inte att titta in även SAS flygningar. De är kanske inte på topp när det gäller lyx, men det känns trevligare att flyga med dem än med Ryanair. Har rest med bägge bolagen den senaste tiden. Om du använder sökmotorer för billigaste resan, ja då kommer nog SAS att dyka upp oftare nu än förut.
Och jag vet att SAS genomgår ett stålbad av förändringar för att bli bättre. De centraliserar bland annat delar av sin marknadsavdelning till Stockholm från övriga Norden. Så håll ögonen på SAS, både på deras resor som på börsvärdet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...