*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

söndag 13 juli 2014

REA på Sandaler, Addnature

Hoppas ni njuter av den svenska sommaren. I dag tog jag själv en liten promenad på eftermiddagen, i mina Teva-sandaler. Vilket är riktigt skönt. 

Att gå i sandaler har sina tillfällen, och som oftast är det värt att satsa på att köpa kvalitet. Så nu när det är REA på sandaler hos Addnature så kan jag bara rekommendera att ni går till deras butiker eller tittar online.


Tillfällen då sandaler är väldigt bra att ha är; när du ska korsa vattendrag eller att bära vid lägret efter en hel dags vandring i kängor. Vad har du för sandaler och när använder du dem?

2 kommentarer:

  1. De hade mest Teva sandaler som jag tycker ser ostadiga ut. Merrell har jag fastnat för, de passar mina knepiga fötter bra. Men kanske fler sandalreor kommer nu när sommaren börjar ta slut

    SvaraRadera
  2. Har själv shoppat en hel del på REA, men det är vanliga kläder - så det lär inte bli något outdoor-shoppande på ett bra tag. Och jag har mycket utrustning. Som jag verkligen hoppas kunna få använda i slutet av sommaren och i höst. Markus - vi måste komma iväg och vandra.

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...