*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 3 juli 2014

Storytel, sommar med Cthulhu

Sommaren är här, med sol och regn. Själv har jag min semester i slutet så det blir fortsatta långa resor till och från jobbet i den kollektiva trafiken för mig. Men nu med en ny vän - Storytel. 

Telia har erbjudit mig tre månader gratis med Storytel, det eftersom jag inte brydde mig om att aktivera erbjudandet på en månad. :-)

Efter ett antal dagar med svårigheter att aktivera allt så chattade jag med kundtjänst och de ordnade felet. Så nu är jag redo för sommar med Storytel.


Och för er som inte vet så är Storytel en tjänst för ljudböcker. Mitt val till att börja med blir H.P. Lovecraft - dvs en härlig mys-skräck i en miljö av tidigt 1900-tal. Allt baserat på hans Cthulhu-mythos världsbild.

En vulgärt, mastodontisk ogudsaktig skräck som med sina vedervärdiga rosslingar och bleka klor sprider en kaleoskopisk skräck vars kyla biter i själva märgen. Just nu lyssnar jag på Skräckens Labyrinter som läses av giganten Ernst-Hugo Järegård.Nu har jag rätt bra med datatrafik, en sak som dock är viktig när man har en tjänst som denna är att ta reda på hur man använder offline-läget. Samt att man har kontroll på hur mycket tjänsten kostar per månad samt hur man säger upp den. Mitt abonemang upphör automatiskt efter tre månader, men det här med offline-läge har jag inte koll på ännu.

Jag kan dock rekommendera alla att pröva ljudböcker som pendlar till jobbet, ligger på stranden eller sitter hemma med en mugg varmt te en regnig dag. Storytel är bara en möjlighet av många.


2 kommentarer:

  1. Stortitel har jag tänkt prova men inte kommit till skott än. Tack för författartipset förresten, blev väldigt nyfiken!

    SvaraRadera
  2. Kan absolut rekommendera H.P. Lovecraft som författare, men betänk att han språk kan vara komplicerat ibland.

    Det är mycket beskrivande ... som jag skrev i inlägget "En vulgärt, mastodontisk ogudsaktig skräck som med sina vedervärdiga rosslingar och bleka klor sprider en kaleoskopisk skräck vars kyla biter i själva märgen." Det skulle absolut kunnat komma från en av hans böcker.

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...