*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 20 november 2014

Sponsrad video - Rolex Award for Enterprise

För mig är framtid och välmående bland annat att leva i en värld som utvecklas och premierar långsiktighet. Men även det mer materiella, som en snygg klocka eller skjorta. Vi är alla konsumenter, men ändå vill att vi ska ha en rättvis och ren värld i framtiden. 

Det finns många framgångsrika företag som bidrar till samhället utanför deras egna produktområde; ett av dem är Rolex. De har Rolex Award for Enterprise - något som var okänt för mig innan jag såg videon nedan.Vad är nu detta? I korthet så beskrivs det på deras hemsida enligt nedan:
"Since 1976, Rolex has honoured extraordinary individuals who possess the courage and conviction to take on major challenges. Each Rolex Award for Enterprise is given for a new or ongoing project anywhere in the world – one that deserves support for its capacity to improve lives, or protect the world’s natural and cultural heritage. These projects have touched all aspects of humanity by expanding knowledge or improving life on the planet." 

Det är lätt att glömma det viktiga i livet. Vi söker alla framgång i status och pengar, vi vill ha det lite bättre ställt. Och det är inget fel i det. Men när man nått en viss nivå då man inte behöver oroa sig, då ska man försöka tänka ett steg till.

"Målet med livet är att promenera längst en strand där ens fotspår så sakta försvinner utan att lämna åverkan, men minnet av att du gick där finns kvar för evigt hos alla som såg dig."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...