*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

söndag 24 juni 2012

Äventyrare anklagas åter för fusk

Äventyraren Johan Ernst Nilson har åter igen anklagats för fusk. I mars kom det ut i media att han fått hjälp med matpaket utskickade till sig, trots att han skulle klara sig själv. Och nu är det bilder som är felaktiga - de påstås vara från andra platser än de egentligen är. 

Aftonbladet har en artikel (2012-03-11) om den kände svenska äventyraren Johan Ernst Nilson, där  han beskylls för att ha flugit i stället för att ha hållit sig till planerna.

Och nu finns ännu en artikel (2012-06-14) i Aftonbladet. Därtill har det även skrivits skrivits (2012-06-14)Utsidan om att den kände äventyraren åter anklagats för fusk.

Denna gång så ska han ha lagt upp bilder på Internet och sedan ljugit om var de är tagna, och nedan kan vi se ett exempel. Överst en bild som ska vara från hans Facebooksida, nedanför det som ska vara originalet. Bilden är tagen från nätet men uppges att vara egen. Därtill säga det vara från Bolivia, medan det uppenbarligen är från Kina.


Bilderna är hämtade från Aftonbladets hemsida. 
Det är helt klart skillnad mellan denna äventyrare och de aktiviteter som sker runt bloggen Vandringsman, men helt klart är - ni kan alltid lita på det som skrivs i denna blogg. Och till skillnad från Johan Ernst Nilson, så läser jag ofta igenom gamla inlägg för att se om det behövs ändra sådant som kan misstolkas eller blivit lite fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...