*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 24 mars 2011

Utsidan (Webbsida)

Friluftslivet har förändrats för alltid sedan Internet utvecklats till det sociala nätverk det är i dag. Man sprider sina egna bilder, texter och kommunicerar. Själv har jag denna blogg, men har också nyligen skapat en profil på webbplatsen Utsidan. 

Så här beskriver sig www.utsidan.se själv ...

Utsidans målsättning är att vara den naturliga samlingspunkten för alla oss som är intresserade av icke-motoriserade, naturnära friluftsaktiviteter, resor och äventyr. För mer information om vad som platsar och inte platsar på Utsidan, läs om vår policy.

Det finns redan en hel del svenska webbplatser specialiserade på olika aktiviteter, som klättring och paddling, och på Utsidan hittar du länkar till alla dessa. På Utsidan finns också mycket redaktionellt material, om aktiviteter, utrustning och äventyr, som vi eller våra besökare publicerat. Vi har också ett flertal olika diskussionsforum där man kan delta direkt från sin webbläsare.


Jag är nybliven användare av denna sida. Har bara börjat läsa i deras forum, skrivit några kommentarer samt lagt upp några bilder från min vandring i Skottland. Där finns så mycket mer, och jag är säker på att såväl amatör som proffs har mycket att hämta.

Se min profil på Utsidan, där finns fotografier mm. Där kan du också skicka meddelanden till mig.

3 kommentarer:

 1. Jaa du, man är fast i bloggträsket, på facebook och i diverse andra sociala medier... Men än så länge har jag klarat mig utan twitter!
  Tack för att du läser min blogg och kommenterar! Det uppskattar jag! :) Jag läser alla kommentar och försöker återkoppla på ett eller annat sätt, eller åtminstone titta in hos den som skrivit nåt! Hur gör du med sånt?

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att Twitter är helt onödigt. Jag använder FB från min iPhone och det duger utmärkt om man vill visa upp var man är på stan etc.

  Man måste välja ut sina åtaganden, helt klart. Generellt - "var duktigt på något". Samma sak i bloggande etc. Man kan inte kommentera på allt, för då sjunker kvalitén på det man skriver.

  Jag försöker läsa allt som poppar upp som bekanta skriver. Och även om inlägget inte är riktigt "min grej", så kan man ju alltid skriva något kort. Men då ska man ju hålla sig till ämnet - annars kan man lika gärna låta bli att kommentera den gången. Och skriva något nästa gång.

  Generellt, svårt att hitta en balans från början. Sådant arbetas fram med tiden.

  SvaraRadera
 3. Själv har jag införskaffat mig ett liggunderlag från Exped, Downmat 7 som väger ganska så mycket. Komforten är dock hög och isolerar väl från kyla (iom fylld med dun) men funderar på att köpa ett lättare.

  Köpte denna jacka (http://epinefrin.blogg.se/2011/march/arcteryx-alpha-sl-jacket.html#comment) förra månaden som en födeledagspresent till mig själv. Har kikat på den i ett år och slog till under Addnatures rea; med den syns jag.

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...