*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

måndag 25 juli 2011

Kompispris på Addnature, 2011

Om du inte redan visste det så har Addnature en internetkampanj. Använder du dig av deras "Kompispris" på Facebook, så får du 15% rabatt på det mesta av sortimentet. Men skynda fynda, rabatten gäller bara till den 31:a Juli. Så om du ändå ska handla något - varför inte göra det med "Kompispris"? Har själv handlat lite i kväll. Och det som fick mig att slå till var att det också var fraktfritt - annars hade det man sparade försvunnit i frakt.

Länge har jag tittat på ett Therm-a-Rest liggunderlag, så nu när det var 15% rabatt så var jag tvungen att köpa ett. Man sparar ca 300 kronor och det är ändå lite slantar. Vikten och storleken är otroligt låg på den här produkten, det ska bli häftigt att få prova den.

Therm-a-Rest NeoAir, Large
Därtill så köpte jag mig en bra kniv. Egentligen ville jag ha en orange men den färgen var slut, så det fick bli blå. Har tittat på den här modellen tidigare och tycker att den är riktigt läcker. Funktion och sexig, precis som det ska vara. Den ska med upp på Kungsleden om två veckor.

Buck, Flashpoint
Till sist så köpte jag även ett par damasker. Dessa kommer jag troligen inte ha enorm nytta av, men det känns som att de kan betyda mycket de gånger de verkligen behövs.
Damasker, Outdoor Research Rocky Mountain Low Gaiters

2 kommentarer:

  1. Nu har det gått sju dagar och det har inte kommit något paket. Visar sig att damaskerna är slut i butik och de måste beställas.

    Resultat - jag kommer inte få något paket den närmaste tiden. :-( Hade varit skoj att få en delsändning direkt, kniven hade känns skoj att få med sig på min kommande vandring.

    SvaraRadera
  2. Åter från Kungsleden och en fin veckas vandring. Paketet låg och väntade på mig. Så nu har jag fått mina saker; har inte provat dem ännu.

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...