*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

lördag 5 mars 2011

Följ bloggen & länka till andra

Att blogga är extra skojigt om man vet att någon läser det man skriver. Därtill så tycker jag att det är skoj att läsa andras bloggar. Jag hoppas på ett större utbyte med er andra på Internet som är intresserade av samma saker som jag.

Om jag vet att DU följer min blogg så kommer jag att bli inspirerad och skriva mer. Skulle uppskatta om du väljer att följa Vandringsman, så ta och gå ner till funktionen i den högra delen av bloggen. Eller klicka här.

Därtill så utbyter jag gärna länkar med andra bloggare. Har du en egen blogg som handlar om vildmarksliv, cykling, klättring, resor eller annat som innefattar att vara i rörelse - hör av dig så lägger jag upp en länk till din sida.

Vill du också komma med kommentarer om vad du vill läsa om - skriv gärna en kommentar här.

3 kommentarer:

 1. Nu gillar jag William the Bear på Facebook! =) Apropå att följa bloggar så får du gärna klicka Gilla på min blogg Hemma i Högalids Facebooksida. Då ser du när det kommit nya blogginlägg på statussidan (bland dina vänners statusar). Praktiskt va? :)

  SvaraRadera
 2. Ska ta tag i Williams sida på FB, måste ordna upp den lite. Eller så skapar jag kanske ett speciellt fotoalbum för honom.

  Nu har jag också ordnat så att man kan "gilla" min blogg - kopplat till FB. Kollade efter hur du hade gjort på din blogg.

  SvaraRadera
 3. Nu gillar jag din blogg också!
  Tack för länkningen! Jag återgäldar tjänsten genom att länka till dig också. :)

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...