*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

lördag 17 december 2011

Jobba på Addnature

Såg att Addnature söker en säljare (med passion för klättring) till sin butik på Högbergsgatan i Stockholm. Tjänsten tillsätts i Januari - så om du vill söka tjänsten gör det snarast. 

Lite humor om klättring. 
Addnatures annons.

Vi söker förstärkning till vår butik på Högbergsgatan i Stockholm. På Addnature arbetar du i ett ungt expansivt företag i outdoorbranschen. Tjänsten är en behovsanställning på ca 100% och tillsätts i januari.

Addnature är ständigt i förändring och vi vill ha dig som är kreativ och entusiastisk inför att vara med och utveckla våra butiker. Du kommer att ha möjlighet att påverka butikens utseende och arbetets upplägg tillsammans med dina kollegor. Vem är du? Du ska vara en karismatisk person som är sugen på att jobba i butik och kan det här med klättring. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från tidigare butiksanställningar. Service ska vara en självklarhet för dig och du ska vara mån om att ge våra kunder en butiksupplevelse utöver det vanliga. Ditt fokus ska ligga på kunden i första hand men du ska vara lika angelägen om butikens puts och studs.

Du ska värdera samarbetet med dina kollegor högt och bidra till att skapa en harmonisk och effektiv grupp. Kreativitet, samarbetsförmåga, noggrannhet samt vilja att ta ansvar är viktiga egenskaper hos dig. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt från att organisera i butiken samt förbereda butikens evenemang och andra händelser till ren butiksförsäljning.

Vi vill att du är en aktiv klättrare med bred kunskap inom området, helst samtliga discipliner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av flera aktiviteter som relaterar till det vi säljer. Det kan vara vandring, skidåkning, paddling eller något annat du gör utomhus.

Du är över 23 år. För att få en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande men naturligtvis är både tjejer och killar välkomna att söka. Addnature är ett företag med stor kärlek till friluftsliv och en engagerad personalstyrka. Våra ledord är Service och Kunskap och vi strävar efter att alltid kunna hjälpa våra kunder med deras önskemål. Som medarbetare här jobbar du på en rolig och intensiv arbetsplats med möjligheter till individuell utveckling.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV via e-post till: simon.eriksson@addnature.com. Märk ansökan Butikssäljare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...