*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

fredag 5 september 2014

Yoghurt med kaffesmak

På min resa till Italien blev det en del kaffe, och mer om det senare. En morgon så hittade jag dock yoghurt med smak av kaffe och det tänkte jag nu berätta om. 

Yoghurt - jag är en rätt stor konsument av den produkten. Och har tidigare bloggat om smaken guanabana, som jag starkt förknippar med Colombia.

Nu så har jag alltså smakat yoghurt med smak av kaffe; något som nu förknippas med Italien. Och helt ärligt, det var inte en smak som gick hem hos mig. Kommer fortsätta att dricka mitt kaffe.

Om denna yoghurt dyker upp igen vid en frukost så kommer jag att vara klart tveksam. Har du smakat yoghurt med smak av kaffe eller någon annan udda smaksättning? Skriv gärna en kommentar.

2 kommentarer:

  1. Jag har aldrig ens hört talas om yoghurt med kaffesmak! Låter lite udda. Men prova skulle jag nog om jag kom till nåt ställe som säljer det. Bara för att, liksom.

    SvaraRadera
  2. Tycker absolut att du ska prova yoghurt med kaffesmak, det gäller att testa nya smaker. Kommer nog att göra det igen när det dyker upp - men någon favorit lär det inte bli. :-)

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...