*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 8 oktober 2015

SATS fri provträning

Är du hösttrött? Ursäktar du dig med att du inte har haft tid eller råd att köpa ett gymkort? I så fall, vinn två kort med en veckas fri provträning på SATS!

Hösten är här, och det är kallt ute! Kanske du vill kunna träna inomhus och få extra energi? I så fall kan ett kort med en veckas fri provträning på SATS vara något för dig! Just nu delar bloggen ut två stycken träningskort till en vinnare som dras slumpvis.

Du kan vinna dessa två kort med fri träning.

Vinnaren kommer att utses på söndag. Korten för fri träning skickas sedan i ett kuvert inom Sverige. Det som du behöver göra för att delta i utlottningen är att senast söndag 11 oktober ...

  • Titta runt i bloggen och skriv en kommentar på ett eller flera inlägg du gillar. (En kommentar i detta inlägg räknas inte i tävlingen).
  • Använd kontaktformuläret (till vänster), skriv ditt namn och adress till mig.
Det är allt du behöver göra. Om du själv inte bor i Sverige, ja då kan du tävla å någon annan vägnar. Vinner du så skickar jag priset till den du så önskar. Lycka till.

1 kommentar:

  1. Korten gäller endast i oktober. Ingen har deltagit innan sista dag, så första personen som deltar får dem skickade till sig.

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...