*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

tisdag 31 maj 2011

Omröstning #2

Så var årets andra omröstning avklarad på Vandringsman. Temat var weekendresa och frågan gällde vilken plats som ni läsare ville ha ett reportage ifrån. 

Tanken är att jag ska komma iväg på en weekendresa under sommaren. Nu får vi se vad som händer då jag redan bokat två vandringsresor och köper en ny lägenhet i sommar. Så det kommer att vara fullt upp. Men mitt mål är fortfarande att komma iväg till en plats jag inte varit tidigare. Så jag frågade helt enkelt er - mina läsare. Vilken plats vill ni läsa ett reportage ifrån.

Det fanns ett antal alternativ som London (2), Dublin (2), Köpenhamn (2), Tallin (1) och Riga 2), samt möjligheten att rösta på Annat (2). Antalet röster anges efter resmålet. Ingen skrev några förslag gällande Annat. Men jag kan tänka mig Oslo eller Amsterdam.


Då det inte finns någon uttalad vinnare så tänker jag lämna det öppet, men som det känns just nu ligger London och Dublin bra till rent känslomässigt för mig. Om jag nu hittar någon billig flygresa. Vi får se vad som händer i sommar.

Nu är det dags för omröstning #3 - Sommaren 2011
Nu när sommaren är på ingång så är det intressant att veta vad ni läsare ska göra i sommar. Så denna gång handlar om Er! Omröstningen kommer att vara öppen hela sommaren, från Juni till slutet av Augusti.

Jag vill veta vad era äventyr för sommaren kommer att bli. Det går att välja flera alternativ, och ni röstar i höger meny i bloggen.
 • Stanna i Sverige
 • Resa utomlands
 • Aktiva äventyr
 • Sola, bada, familj
 • Kultur, mat, vin 
 • Annat (skriv vad)
Och som sagt, lämna gärna en kommentar i detta inlägg om vad du ska göra i sommar. 

2 kommentarer:

 1. I sommar har jag fyra veckors semester och planen är två veckor på Sicilien, en dryg vecka i Härjedalsfjällen och resten hemma. Vore ju kul att hinna med någon weekendresa också sedan när man är tillbaka på jobbet. Köpa billig flygbiljett med Ryanair till random plats man aldrig har varit på. :) Sånt gillar jag.

  SvaraRadera
 2. Tar min första tur i svenska fjällen i sommar. 10 dagars solo vandring..Med start i Nikkaloukta för vidare vandring till Kebne, Sälkas, Nallo..Tarfala..Det lär bli några toppturer om vädret tillåter

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...