*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

tisdag 31 maj 2011

Tävling #1

Nu är det dags för Vandringsmans första tävling, där ni läsare kan vinna ett pris. Aktiva läsare ska belönas och därför är det en enkel utlottning bland de som deltar. 

Allt börjar i dag onsdagen den 1:a Juni och håller på till Söndagen den 3:e Juli (kl: 18:00), ni har alltså lite mer än fyra veckor på er att delta.För att kunna bli en av de som är med i utlottningen av vinsten så krävs att ni uppfyller följande saker.

 • Rösta i bloggfrågan om vad ni ska göra under sommaren. Se den högra spalten i bloggen och klicka för vad som passar in på din sommar 2011. 
 • Läs några av bloggens inlägg och skriv en (meningsfull) kommentar till minst två inlägg. Du bestämmer själv vilka. 
 • Skriv en kommentar i denna tråd där du säger att du vill vara med i utlottningen, samt berätta gärna vilka två inlägg du kommenterade. 
 • Bonus: Om du väljer att "gilla" min blogg på Facebook (se höger spalt) eller väljer att "följa" min blogg (se vänster spalt) så fördubblas din sannolikhet att bli vald. 
Vinnaren kommer att utses slumpmässigt, och du kommer normalt att ha "en lott" vid dragningen. Men om du väljer att "gilla" eller "följa" bloggen så får du "två lotter".


T.ex. om det är 9 personer som deltar i tävlingen och en av dem har valt att också gilla bloggen så har den två lotter, medan alla andra har en lott. Så det finns 10 chanser och en person äger två av dem, medan alla andra äger varsin (1+1+1+1+1+1+1+1+2). 

Endast en person kommer att utses och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kommer att bli ett Presentkort hos Naturkompaniet på 150kr, som kommer skickas via SMS eller mail till vinnaren.  Vandringsman står för priset helt själv, det är inte ett bidrag från någon utomstående. För att ett pris ska lottas ut så krävs det minst fem deltagare.

Det är viktigt att du identifierar dig på något sätt (länk till egen hemsida, länk till profil på Utsidan.se). Om jag inte känner dig så kan du också e-posta ditt namn och postadress till mig. Mailadressen hittar du på denna sida.


Edit: Man kan bara köpa presentkort med jämna 100-tal. Så det fick bli 100kr. Får bjuda vinnaren på en fika nästa gång vi ses för att kompensera.

7 kommentarer:

 1. Klart jag vill vara med i tävlingen! :) Kul med en utlottning - jag tänkte snart ha en på min blogg också... Jag har röstat i månadens fråga, kommenterat ett par inlägg ikväll och gillar dig redan på fejjan! När jag får tag på en pc ska jag länka till din tävling på min blogg också, som jag brukar göra då jag är med och tävlar någonstans. Men det får bli en annan dag, för blogger funkar så kackigt i ipaden som jag surfar på nu...

  SvaraRadera
 2. Toppen Anna. Så klart jag vill vara med tävlingar som vänner håller i, väntar med nyfikenhet. Kommer själv eventuellt att hålla ännu en tävling i sommar, då med prylar som även passar en vardag i Högalid. Mer om det senare.

  Alla ni andra, se nu till att delta i utlottningen. Reglerna säger att det måste delta minst fem personer. Och efter att 1:a personen deltagit så tänker jag inte ändra dem. Dvs fyra personer till måste delta.

  Anna har nu två lotter (hon har skrivit inlägg samt "gillar" på Facebook). Skaffa dig själv en eller två chanser - delta!!

  SvaraRadera
 3. Eftersom att jag hittat hit via Annas blogg så ska jag titta runt lite mera. Skoj med tävling.

  SvaraRadera
 4. Klart att du gillas på FB..har tipsat ett par vänner om bloggen också.
  Har röstat i månadens fråga och kommenterat ett par inlägg..det blir säkert fler :)
  Sjävklart vill jag också vara med i tävlingen.

  SvaraRadera
 5. Då har vi Anna, Gila och Isabelle som deltagare i tävlingen. Reglerna säger att det måste vara minst fem deltagare, så jag hoppas verkligen att det tillkommer två till.

  En ny tävling med produkter från Primus kommer att komma senare under sommaren. Håll ögonen öppna och besök bloggen.

  SvaraRadera
 6. Nu har jag skrivit två inlägg (senaste veckan) i trådarna:
  Rätt packad ryggsäck?
  Utrustningslista fjällvandring

  ska kolla in de andra tävlingarna också

  SvaraRadera
 7. Då var tävlingen STÄNGD. Tärningen är rullad och vinnaren är Anna. Hon kommer att få sitt presentkort via sin mobiltelefon under veckan.

  För alla er andra - det kommer att komma upp en ny tävling där man kan vinna saker från Primus.

  SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...