*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 16 augusti 2012

Sponsrad video - Vad är din dröm?

Detta är ett sponsrat inlägg för Svenska Spel. En video om stora drömmar och vad man skulle göra om man har otroliga tillgångar. Och frågan är vad du skulle göra med en Drömvinst i fickan? 

Just nu är det ca 163 miljoner i Drömvinst på Lotto, en otroligt hög summa som kan betalas ut till lyckliga vinnare. Men att få ta del av Drömvinsten kräver sju (av sju) rätt och minst två rätt på Jokernumret, räknat antagligen framifrån eller bakifrån.

Sannolikheten är otroligt liten för Drömvinsten, men låt oss just drömma. Ni som jag själv älskar troligen att vara ute i naturen och resa i stort och smått. Vilket kräver både tid och pengar.


En Drömvinst börjar på 75 miljoner - och tänk vad du skulle kunna göra med sådana pengar. Se filmen och skriv en kommentar om hur DU skulle vilja använda en vinst som denna. Blir det lyxhotell på Hawai, vandring centrala Sibirien, en stuga och mark här hemma i Sverige eller vad är din dröm?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...