*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

fredag 3 augusti 2012

Where The trail Ends (Film)

Nu när jag köpt en ny cykel så är det dags att bloggen fokuserar på två hjul ett trag. Och i september 2012 kommer en ny film att släppas - Where The trail Ends. Låt oss se på trailern och njut. 

Att njuta av cykling kan vara att sakta trampa fram mellan stora fält en sommardag, men det kan också vara att trampa som en tok så svetten rinner eller flyga fram över stenar i skogen. Allt är en upplevelse på sitt egna sätt.

Själv ska jag hålla ögonen öppna på denna film, om den nu släpps på Internet så ska jag se till att se den. För mer information, se den officiella hemsidan, www.wherethetrailends.com.Glöm inte bort att ni kan klicka er över till Youtube, se denna i fullskärm och HD kvalitet. Det är häftigt. Och skriv gärna en kommentar om trailern, eller cykling i allmänhet.

2 kommentarer:

  1. Vad har du köpt för cykel? MTB misstänker jag?

    SvaraRadera
  2. Jag använder ryggsäcken för fjällvandring. Mmm, jag tänkte faktiskt på det; "undrar hur det skulle vara att bara gå dit och sätta sig och äta frukost med okänt folk?" Nu fanns det tyvärr bara en grej på schemat jag fick som jag inte var vidare sugen på men jag avvaktar för vintern tidsplan!

    SvaraRadera

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...