*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

lördag 15 september 2012

Parkteatern, 2012

Denna kultrurella högtid som infaller varje sommar i Stockholm - Parkteatern. Att helt gratis kunna ta del av fantastisk kultur och musik runt om i Stockholm är något jag gillar mycket. I år var det dock bara en gång som jag gick och tittade. 

Det fanns några föreställningar som var spännande i år, men det fanns en speciell sak som jag absolut inte ville missa - när Hovkapellet och Operan spelade i Vitabergsparken.


Den kvällen var en kavalkad av maffig musik, och vädret var intill perfekt - om man har hela 2012 som standard. Dvs det regnade inte och var inte för kallt. Ett bra tips är att komma minst en timma i förväg, ta gärna med sittunderlag och något gott att äta innan föreställningen. Det är också viktigt att placera sig så man inte hamnar bakom lamporna som belyser scenen - tänk på det.


Så om du är turist eller boende i Stockholm; ta tillvara utbudet av kultur, speciellt om det är gratis. Om du nu missade detta tillfälla så kan man alltid besöka Operan under hösten - har själv en föreställning bokad för december.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...