*** Inspiration för träning, resor och friluftsliv - välkommen till Vandringsman.com *** Bloggen har funnits i 10 år, men ligger nu i dvala. Den kanske uppstår igen. ***

torsdag 19 december 2013

Lucka 19: 2013 - Reseguider

Välkommen till Vandringsman och vår Julkalender 2013. Här har vi 24 inlägg med tips, råd, tillbakablickar och drömmar om framtiden.

I dag handlar det om att hitta bra råd och tips. Det är ju så att ni läsare inte kan hitta allt ni söker efter här på bloggen. Därför ger jag här några tips var ni kan hitta inspiration och information.
Det finns så klart massor av andra guider för resor; de stora tidningarnas hemsidor har ofta avdelningar för resor. Numera kräver de dock allt mer att man är betalande prenumerant för att få läsa dem. 


Använder du guider, läser artiklar eller bloggar när du ska välja resmål? Eller använder du bara Internet att söka information om platser när du redan bestämt dig? Skulle också vara spännande att få reda på om du någonsin tagit ett beslut om en resa, vandring eller köpa en produkt efter att ha läst denna blogg.

Detta var det 19:e inlägget i Julkalendern. Snart är det Julafton. Hoppas att du är redo att slappna av; att ta till dig denna kulturella och religiösa högtid - på ditt eget sätt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen!! Hoppas du skriver ett inlägg, det skulle motivera mig att fortsätta med min blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...